About me and the blog

24-årig semi-københavner, nybagt killing-moar, ejer af tre (i øjeblikket mindre glade) undulater og lejer af en mindre etværelseslejlighed. Jeg er igang med en serviceassistentuddannelse og har en passion for det skrevne ord og at sammensætte farver på lærreder. Jeg tager ikke livet for højtideligt, men okser stadig rundt for at nå det hele. Livet er et paradoks (haha, skulle lige google det for at være sikker på det gav mening - det gjorde det).  

På bloggen kan du følge min udvikling som amatør kunstner både i forhold til det at skrive og at male. Blogger så meget det er muligt. Jeg modtager gerne konstruktiv kritik, da jeg ønsker at forbedre mig som kunstner og blogger, så vær ikke bleg for at efterlade en kommentar.

//24 years old, living near the big C (Copenhagen), kitten-mummy, owner of 3 birds, renting a small flat. Have a passion (sorry not for fashion) for the written word and using a brush on a canvas. I blog as much as possible. I would love to receive useful feedback, because I want to improve both my art and my blogging-skills.

You can find me hereIngen kommentarer:

Send en kommentar

Thank you for your feedback - it is greatly appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...